Nu har jag fixat ny blogg!

Sådärja, har äntligen fixat ny blogg, sköööönt. BESÖK!


kick.blogg.se
kick.blogg.se
kick.blogg.se
kick.blogg.se

Vi lyckas så bra i backen alltså, fast njaa.

Det gick till så att julia skulle åka upp på en kulle, men kom inte riktigt upp helt. Så när jag kommer åkande, så fastnar jag halvägs i backen och åker sedan baklänges ner och ramlar på den där växten.
Lyckat julia.

Självklart ramlade vi typ hundra gånger mer, och dog av garv. Och när vi åkte på typ nån egengjord backe inne i skogen, lyckades jag åka in i ett träd. Hahaha, fan vad vi garvade..

Som läget är just nu..

Det går segt med att fixa design och header, och fixa nya bloggen och allt överhuvudtaget. Jag är seg. Har inte riktigt förstått mig på photoshop än, men jag lär mig mer och mer. Men jag har typ aldrig tid med sånt heller känns det som, men jag ska försöka. Kanske ska börja fixa lite mer nu..

Jag är i dalarna över helgen med julia smolle och hennes familj just nu, men jag har med mig data och internet iallafall. Kommer hem på söndag igen, men jag kanske bloggar lite mer på den här bloggen i helgen, men vi får se! Idag har vi varit och åkt skidor, superkul, för jag gör bort mig heeela tiden. Vi har också varit och shoppat lite nödvändigt småskit på dollarstore, riktigt billigt. Och ikväll ska vi käka på restaurangen som ligger nära stugan. Ska bli mysigt. Men ha en bra helg! & bra att statistiken inte sjunkit alldeles för mycket, fortsätt så!

Älskling, fyller fjortis idag!

Alla grattar denna underbara snygging på sin födelsedag!
Grattis julia smolle älskling, 14 nu, största fjortisen, yeaaaah right!
Haha älskar dig gumman, ha bästaste dagen! ♥

Jag & julia, a looong time ago. Den söta till höger, är bajskorven som
fyller år ♥

RSS 2.0