Tror jag tar en bloggpaus.

Sålänge bara. Medan jag fixar till den andra bloggen, har inte tid att blogga så mycket här då. Men ska satsa mer sen på den andra. Men ah, säger till när jag fixat med nya bloggen. Ha det bra sålänge, puss.

Nu börjar snart söndags kvällens höjdpunkt. Solsidan..

Wooooooo. Det börjar nu, drar ner till tv:n nu, nu samlas hela svenska folket för att se på solsidan, gör det du också!

Nu börjar helvetet..


Måste rensa min garderob, typiskt. Det kommer ta år, för det är så sjukt kaos. Grejen är den att min garderob är för liten, och jag har alldeles för mycket kläder. Men kommer nog rensa ut lite nu också, måste börja få ordning i den nu alltså..!
Om någon tycker att det här är kaos, wow, då ska ni inte se min garderob. Typ 100 gånger värre. Men inte snart längre, ska fixa det ordentligt nu!

Lady, I don't wanna dance with nobody, but you. - Miss me


On a sunday morning..

Godmorgon. Blir filmdags nu, jag och smolle ska ner till tv:n. Fick världens huvudvärk nu, great. Vet inte hur dagen blir måste typ städa min garderob, men vi får se hur det blir med det. Den är helt propp full, så det skulle behövas faktiskt. Sen vill jag åka och kolla på jackor också, men vi får se.

Min och julia smolles lite halv random låt. Påminner om östergötland sommaren 2010 alltså.

"Like a satelite, i'm orbit all the way around you.."

Paradis choklad, ben & jerrys, cider, musik och film.

Låter rätt mys, va? Jag och julia stannar hemma ikväll, för pappa blev lite arg på mig sådär.. Vi ska typ snart se på film eller nåt. Tråkigt att bara vara hemma men vad ska man göra liksom..?

Idag så var jag med jylia och julia smolle, senare drog vi till täby centrum för att köpa en vår jacka till mig som jag ville ha bara sådär, lite impulsköp sådär. + en brun utan sol, kan behövas nu när man är så blek på vintern!
Sen blev det även fika på espresso house, en chailatte och muffin för mig, mums.
Nu blir det film, puss!

Lördag igen, huh?

God eftermiddag bloggen. Nu är jag med jylice och julia smolle, dom står och fixar sig och det ska jag nog snart göra riiiiight. Vi dunkar muusik, tufft tufft. Vi har varit ute lite också och träffat max och hans kompis, dryga jävel, hahaha.. Tror vi skulle till täby centrum snart, för jag kände en väldig lust av att köpa en vår jacka på gina. Så är det med det. Julia smolle slaggar här ikväll, får se vad vi hittar på ;)
Bloggar senare om jag orkar, puss!

Kommer förmodligen byta blogg senare, men vi får se ..



Funderar på det nu, eller jag har gjort det ett tag. Har skaffat en ny domän, och jag är nöjd med namnet, så förmodligen kommer jag då byta till den senare. Men först måste jag fixa med den också. Men fortsätter blogga här så länge såklart, men nu ska jag börja städa mitt rum lite smått, känns som att jag har mycket att göra imorn.. Sen får jag väl se om jag börjar fixa med nya bloggen om ett tag, men det kommer blir läängre fram, och då skriver jag såklart om det i bloggen.

Hemma från romme, trött eller vad?


Hemma från romme, otroligt trött.
Tittar på jackor och mössor på internet, planerar vad jag ska köpa haha.. Var en rolig dag idag, lite random, men ah, det var super mysigt. Alice snowboard började krångla efter 1 åk, så vi var tvungna att gå till servicen och sen till verkstaden. Men sen var det ut i backen!

Hade inte åkt på två, tre år ungefär, så i början gick det kanske inte så speciellt bra, så helt sjukt ut, haha. Och alice och jag, eller i alla fall jag ramlade nästan varje gång vi skulle gå av liften, hahaha, fan vad folk garva. Alice lurade mig att åka svarta backar, så det var fan inte kul.. Sen så käka vi lunch och senare så fikade jag och alice och satt och drack latte inne på cafét i en timme och bara snacka skit. Sen blev det mer skidor, och sen så gick vi till bussen och åkte hem!


Några random kommentarer man fick i skidbacken:

'Åt mig, från några killar från våran skola som tyckte att jag fegade ur på svarta backen:
"TRILLA, TRILLA, TRILLA, TRILLA!"
Hm, tack så mycket för omtänksamheten, men jag klarade faktiskt av backen utan att trilla!'

'Till alice, av en man i typ 45 års åldern som satt i en stolslift över oss, när alice trilla ner i ett hål och försökte kravla sig upp:
"Det går fortare nerför än uppför!"
HAHA, jag tyckte det här var väldigt roligt.'

'Till mig och alice, från några killar i 20 års åldern som satt i en stolslift över oss, när vi åkte nerför backen:
"Eyy, brudar vänta! Åk med oss i stället!"
Fast, haha nej.

Bussresorna spenderades med 2 skräckfilmer, musik och en massa snaaack. Trångt vart det också när alla skulle se på min lilla minidator, haha. Mina ben typ domna för att the little guy, dk låg och ålade runt i mitt knä hela tiden, mellan mig och alice. Men det var en skit lyckad dag, woo!

You're everything, yeah that's is beautiful. - God damn you're beautiful


Catch me when I fall.


On the bus, on the way.



Sådär, nu sitter vi på bussen, påväg till romme!
Jag lyckades få med mig datan och internet och headset och allt, men jag kunde tydligen glömma att få med mig kameran, så jävla misslyckat. Så alla bilder blir väl med mobilen eller nåt. Men i alla fall, nu sitter vi och lyssnar på musik på spotify, och innan har vi sett på en asvidrig och brutal film, "the cook" hette den. Kommer aldrig se den igen, fyfan haha. Men nu ska vi typ se på en ny film eller nåt, men först ska alice blogga. Snart är vi framme i romme, bara en timme kvar!

Godmorgon 05.13.

Vaknat nu, inte mysigt. Måste verkligen börja skynda, om jag ska hinna fixa mig haha. Vaknade till månen, ouff, tufft alltså. Men nu snart bär det av med buss mot romme!
Hörs senare!

Imorgon blir det..


Romme..! Och eftersom vi ska åka så jädra tidigt måste jag gå upp typ 4-5 på morgonen, hur ska jag orka det? Jaja, det får väl bli okey ändå, kan ju alltid sova på bussen haha. Har laddat upp med dietsmothiees, godis, och lite annat sånt. Tar med mig minidatan och internet på bussen, haha, jag och alice ska se på film, såklart. Men nu måste jag snart sova, så att jag orkar med hela dagen imorn. Godnatt, puss!

So the whole world knows my love for you is, so big. - so big


2 vanliga söta toppar.


Godmorgon, en torsdags morgon.

Jag vakna med rätt bra humör faktiskt, ingen aning varför faktiskt. Trött är jag, men på bra humör. Kanske för att helgen börjar närma sig eller?

Vaknade typ runt klockan 6, och ville verkligen inte gå upp. Men man gör vad som måste göras, och imorn så är vi ju lediga, så det är veckans sista skoldag. Hur skönt är inte det? Men nu måste jag rusa till bussen.. Ha en bra dag! ♥

Säger godnatt nu..


Hoppar in i duschen nu!

Kan behövas så trött och sliten jag känner mig. Ska bli förfärligt skönt. Vet ni vad jag ska göra sen då? Ska gå och sova. Det ska också bli riktigt skönt, det behövs också för den delen.

Juste, måste också kolla skid saker till romme också, kan behövas, vet ju inte ens om jag har allting. Bra mimmi, bra. Så det måste fixas, om jag ens pallar göra det idag, kanske somnar sådär bara. Har inte sovit alls bra den här veckan, så måste ta igen det till helgen såklart. Men jag slänger in ett tidinställt inlägg ikväll senare. Men vi hörs, puss!



Pissed off.

Är inte på bra humör, riktigt dåligt. Tack så mycket för det, hörru. Pallar inte med facebook, och mobilen har jag slängt i golvet för länge sen. Nu blire högsta musiken, och försöka sova och sen vaknar jag väl nån gång och duschar. Orkar fan inte med det här just nu. Och så du bara vet, gör ingen idé att fortsätta ringa, för du snackar en massa skit just nu, och jag har ändå redan raderat ditt nummer. FYFAN.

Fan vad jag fryser.

Onsdag. Jaha, då är det torsdag imorn och sen så har man studiedag på fredag och då ska man till romme, och sen är det helg. Låter rätt chill faktiskt, sköönt. Inga läxor längre den här veckan heller, yeeees. Hade prov idag, haha, kemi är inte min starka sida alltså. Så ikväll ska jag softa, och ah, det är väl typ det ..
Orkar inte blogga just nu, bloggar kanske senare. Bloggtorka, aight. PUSS

Dom två jackorna jag absolut helst vill ha.


Daniels skiva är uuuuberskön alltså.

Sitter och lyssnar på hans skiva.. Älskar den typ fortfarande, även fast dom kanske börjar bli gamla. Men dom är så otroligt sköna bara, älskar texten, älskar musik, älskar skivan.

I love this place, but is hounted, without you. - little house


@ skolan

Sitter i datasalen och ska typ läsa om någon daniel defoe.. Sista lektionen nu, skönt, ska hem och sova trött som jag är.

 Lyckades försvoa mig imorse, och komma en halvtimme försent, lyckaaat. Sen så snackade idrotts läraren också med mig om att jag måste sluta skippa lektionerna om jag ska typ få godkänt. Jobbigt.. Men jag får väl börja anstränga mig gällande idrotten då, helt enkelt. Men nu måste jag börja anstränga mig på den här lektionen också. Bloggar senare, puss.

Godnatt ..

Säger godnatt nu, är förjävligt trött ska jag säga er, har pluggat nu i kanske en timme. No, skit svårt, kemi, formler och skit, dö trött på det. Prov på onsdag, så bara att plugga på!

Kommer bli dålig bloggning imorn också, men jag har gjort tidsinställda inlägg, så att det inte blir helt tomt. Godnatt, puss!

Nu drar jag in mot badrummet och duschar.



//felicia bauer

Nu har jag fixat lite på bloggen här! Men är inte riktigt klar än så stay tuned sötnosar ;)
Klicka på F5 om ni inte ser headern. Vill du också ha design så mailar du mig på [email protected]!

Klicka på bilden för att komma till min blogg!

D to the onken.

Nu sitter jag och smolle och lanar lite smått här alltså.. Med varsin data och allt, facebook och bloggar, ah det är najs. Skolan kändes kort och efter så drog jag, julia smolle & caroline öster till centrumet och köpte doonken mat, och nu har vi kommit hem. Smolle drar nog snart, så ska jag vara hemma fru och laga mat, jippie.
Mycket prat om mat, haha.
In my heart ♥

Vår jacka, nästa?


Var inne och surfade lite på hm.se och hittade den här jackan under "best buy". Typisk vår/sommar jacka tycker jag. Och då började jag då tänka på vår jackor, och jag tror jag har 2 eller 3 jag skulle kunna använda. Men det är alltid kul med något nytt! Skulle kunna tänka mig att ha den här jackan eller något liknande i vår, bland annat.
Kostar bara 299, från hm.se.

Blir en liten tv kväll..

På en söndag. Haha, mobbat. Men först var det solsidan, och nu är det snart morden i midsomer, och självklart ligger jag i soffan då fastklistrad vid tv:n.

Solsidan, Tycker programmet är lite ultimate svenne haha, alla svenskar borde känna till solsidan. Sjukt skönt pogram, verkligen!
Morden i midsomer, jag vet inte, men jag seriöst ÄLSKAR morden i midsomer. Jag är helt fast. Och sen är jag typ kär i barnaby, och jag hatar tanken på att han ska sluta.. Morden i midsomer är så mig, och så jäkla bra! Alla andra engelska dektektivserier som tex. miss marple, nej, dom är faktiskt inte ens minst lika bra.

Väsk dilemma..

Först här om dagen hittade jag en så sjukt snygg väska inne på h&m. Vart helt kär i den, och kommer nog köpa den så fort som möjligt också.. Sen så hittade jag den här supersnygga väskan på ginatricot.com också. Men det fanns två möjliga färger jag skulle kunna tänka mig. Jag vet inte vilken helt enkelt? Åh, väsk dilemma.. Vill ha båda färgerna! Men, vad tycker ni?

Just gått en promenad med paulina.

Skitskönt. Eftersom jag suttit hemma och degat osv, så det var najs. Men nu blir det ännu mer degande haha, så nu ska vi se på någon skräckfilm som paulina snackat om, kommer inte ihåg vad den hette. Ska även dricka blåbärssoppa, chill eller vad?

jag och paulina

Nyduschad.

Söndag är så här chilldag, mysdag, fixdag, återhämtnings dag osv osv. You get it.
Så nu sitter jag här
nydushad, och ska snart smörja in mig med hudkrämer och bus..
Sen blir det till att fixa naglarna också. Alltså är söndag en dag där man tar hand om sig själv helt enkelt, eller i alla fall för mig. Såskönt att bara vila ut, och försöka komma igång igen inför ännu en vecka i plugget ..

Himlen är ju, blå?

Det första jag såg när jag vaknade imorse, och tittade ut genom fönstret, var att en del av himlen faktiskt var blå!

Åh, vad skönt.. Fick värsta vår/sommar känslan när jag såg det. Härligt härligt! Sommaren kan gärna komma nu direkt, skulle inte vara fel alltså :)
Typiskt vår..

Spenderar denna lördag kväll hemma.


Är helt slut. Galet.
Är hemma ikväll, typ film med brorsan och pappa. Spenderade gårdagen och today hos julia med evelyn. Haha skitkul, först käka vi sen så a, körde vi anden i glaset, vill inte snacka om det, men jag kan säga såhär, alla vi var livrädda efter det, fyfan vad vidrigt ;o Iallafall, senare såg vi på step up 3, älskvärd film, love it! Blev såklart ben & jerrys, och annan tjockismat. Självklart. Much laaater, blev det randomly dans inne på julias rum med musik på hög volym. Sen satt jag och nörda vid datan, medan dom käka ännu mer ben & jerry, och sen somna evelyn runt 1, vaknade igen, och vi fick typ flytta henne.. Och sen somnade jag runt 2, och julia och evelyn tror jag redan hade somnat då. Och idag hade vi planer, men det blev inte av. Istället spenderades 5-6 timmar i julias soffa, och vi tittade på två olika filmer, nörda datan, nörda med telefonerna, och jaaaa. Sen så drog jag hem vid halv sex, och nu har jag käkat och har sjukt ont i huvudet.  Kommer senare recension om filmen knight & day tror jag..

Ser väl på lite filmer ikväll och allmänt tar det lugnt. Imorn fick jag en väldig lust att åka och titta på vinterjackor, jag vill ha en ny! Har såå tröttnat på min gamla, fjällräven, nej fy, jag vill ha en nyyyyyyyy. Men vi får se hur det blir med det helt enkelt..

i brist på bilder.

2 söta cardigans från h&m.

2 stycken söta cardigans hittade på hm.com. Eller den vänstra kanske är mer vardaglig eller vad man säger, men den högra är så otroligt söt, jag är kär. Cardigans kan man nog inte få för mycket av. Vill ha båda dom här!

Godmorgon..!

Snabbt inlägg bara, evelyn duschar och snart ska vi käka frulle. Somnade runt 2 igår, och vaknade runt 10. Vet inte vad som händer idag riktigt, men det får vi väl se helt enkelt. Vi kanske ska baka och bara chilla idag, trevligt trevligt.. Nu ska jag gå och vara social mot julia, och sen käkar väl vi nån gång, hennes föräldrar fixar supergott! :)

bild från arkiv

Ben & jerrys, time.

Sitter nu med julia och evelyn på julias rum, & käkar ben & jerrys. In my heart. Kvällen och dagen blev inte direkt exakt som planerat kanske, men det vart okeey ändå. Nu är det lördag faktiskt klockan är över 12.

Jag vet, jag vet, jag har uppdaterat förjävligt de sista dygnet, men guys, det är ju helg! Då borde ni ändå inte sitta hemma och läsa bloggar för er själva, haha. Men ska uppdatera bättre resten av helgen, eller kan ju i alla fall försöka, och ny design på ingång senare nån gång, jag vann en design tävling! Kan verkligen behövas ska jag säga..

Nej, men nu måste jag verkligen dra och vara social, innan dom käkar upp resten av ben & jerrys glasen. Söööta cheyer. PUSS!

Den 24 mars, vet ni, vet ni vad det är då?

Det ska jag tala om för er. För det är nämligen daniel adams-ray konsert då. Ska dit med clara om hon inte ångrar sig, och sen kanske några andra kompisar till mig hänger med, men jag vet inget ännu, vi får se hur det blir med det. Men jag hoppas verkligen jag går, har ju aldrig varit på konsert med daniel förut! Sitter och lyssnar på lilla lady nu, så den får ni här, av underbara daniel :)

Lilla lady - Daniel adams-ray

Här hade han konsert förut, det var planerat att jag skulle gå,
men jag vart sjuk. Perfekt.
Konsert med Daniel.

Kör hårt hörru! ♥

Äntligen fredag!

Fredag igen, tjoho. Hela livet blev en helg. Nu står jag och fixar mig; sminkar, plattar håret osv. Vet inte om jag ska ha kvar sidecut flättorna, ser lite mystiskt ut på mig eftersom jag har utväxt haha, och evelyn säger att jag ser ut som en typ gangster, jag tänker ta det som en komplimang haha! Nej, men kanske har kvar dom under helgen, sen får vi väl se vad som händer helt enkelt. Så sjukt trött jag är, tidigaste dagen idag och vi börjar 8. Hur ska man orka liksom? Som tur är slutarvi tidigt, typ kvart över ett, då måste jag dra hem och fixa rummet, och seeen drar jag iväg med lite folk och senare sover jag med evelyn hos julia. Det blir nog en najs fredag faktiskt, även om inte det kommer bli exakt som planerat! Ni får ta och ursäkta att jag inte bloggat alls mycket och kanske inte kommer göra det så mycket idag heller, men det är helg och fredag, och jag har faktiskt ett liv utanför bloggen också såklart.
Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan!


Gissa vad jag gjorde idag?

Idag blev det kista, vi åkte till evelyns mammas jobb, och där gjorde hennes kollega sidecut eller vafan man kallar det på först evelyn, sen alice och carro. Man kände sig ju inte bara lite tvungen att göra det också liksom. Det var också gratis, supernajs! Och jag gillar att testa nya saker gällande mitt utseende också, & det här var faktiskt rätt ballt!






Snyggare i verkligheten :)


Ingen uppdatering.

Sorry, bråkar med pappa just nu, han är skitlack och jag är skitlack på honom. Så jag bloggar senare när jag kan, puss.

Confidence is the best accessory.


Jag är så sjukt trött..

Sov ju inget igår natt, men nu ska jag snart gå och lägga mig, om jag ens ska kunna palla mig upp till skolan imorn överhuvudtaget. Ont i huvudet och magen, tänker ta en ipren NU NU NU. Nej, nu ska jag sova, börjar bli lite små irriterad på mig själv för jag vet hur sjukt jävla trött jag kommer vara imorn. Så nufan, nu skiter jag i bloggen och i att plugga. För nuu, ska jag sooova. Sov gott alla. Hörs imorn, åooh, juste ja, typ 1 dag tills fredag, det gillar vi!


egoist, javisst

Nu pluggas det för fullt.

Har spanska prov på fredagen, alltså den här veckan. Verkligen inte taggad, idag är första gången jag slår upp boken för att plugga, provet kommer gå åt helvete. Super. Men man kan ju alltid göra ett försök att lära sig allt på två dagar, hm. Nej, nu får jag anstränga mig. På med musik, då blir det plugg på hög nivå.


Jättesöt klänning till sommaren. Åh, sommar..

Söt klänning, eller vad? Tycker det är typ en typisk sommarklänning, och då alltså ett måste att ha såklart. Bara jag ser den här klänningen längtar jag till sommaren..

Feliciabauer.blogg.se

Söt tjej som är grymt duktig på design & headers och med en skit bra blogg. Verkligen ett bloggtips! Just nu så har hon en design tävling, där man då kan vinna en hel makeover på sin blogg. Vilket jag verkligen behöver just nu, så det är perfekt! Förresten, gå med du också, klicka bara på någon av länkarna eller på någon av bilderna så kommer du till hennes blogg! Tycker alla ska läsa hennes blogg, super bra!

www.feliciabauer.blogg.se
www.feliciabauer.blogg.se


Nu blir det film tajm igen va?

Har fixat med bloggen lite osv, fixat tidsinställda inlägg och lite sånt. Men nu är jag trött, så jag tänkte ta och kolla på någon av filmerna jag laddat ner. Tror det blir filmen "Easy A", känns som att alla typ har sett den på sistone eller i alla fall snackat om den, så då är det väl helt enkelt dags! Japp, så nu ska jag sätta mig ner och kolla på easy a, update you later!




Smyckesträd från guldfynd.

Hade velat ha ett sånt här smyckes träd suuper länge efter att jag första gången såg ett,  men jag lyckades aldrig köpa det bara.. Men sen, äntligen, så fick jag ett i julklapp, åh, jag älskar det! Tack maami ♥



Vill verkligen se the tourist!


The tourist går ju på bio nu, har väl gått ett tag tror jag!
Den verkar superbra, folk som har sett den har även rekommenderat den, så den vill jag verkligen se! Tror jag drar med lite folk och går och ser den nån dag, kanske i helgen?


Bokat skidresan till romme alpin, check!

Sådär, då var resan bokad! Jo, det är nämligen så att den 28:onde januari, alltså nästa fredag, så har vår skola typ ordnat en skidresa till romme under en dag. Så, igår bokades det, vart lite krångel, men det fixade sig tack vare paulina och hennes mamma som fick hjälpa oss, tack!

Jag och alice bokade tillsammans, hon åker snowboard och jag åker skidor. Haha, jag har inte åkt skidor på jag vet inte hur länge, så man får väl typ börja med dom gröna backarna, eller? ;) Nej, men det går nog bra, det sitter i ryggmärgen som pappa brukar säga.. Så, det kommer nog bli riktigt kul, lovar att ta med kameran dit! :)











Godmorgon & godnatt

Fattar seriöst inte vad jag gör uppe nu, när jag kan sova hur länge som helst. Men jag blev väckt när lillebror bråkade med mamma, tack så mycket! Annars har jag ju försäg hela dagen på mig att sova också, eftersom jag är hemma idag. Men jag är så sjukt trött, har sovit så himla lite inatt, har haft riktigt svårt att sova. Vet inte när jag äntligen somnade liksom..

Nu ska jag nog käka nåt, sen får vi väl se vad som händer. Blir en chilldag helt enkelt, men också plugg, som jag aldrig pallade göra igår, haha. Jag måste sluta skjuta upp saker hela tiden, det blir bara jobbigare sen.
Bloggar säkert mer senare, nu drar jag ner och äter eller sover, fast jag pallar inte, är så jädra trött. Godnatt igen.



sommar 10, där var man blond :p jag & jylice sötnos!

2011 började inte så bra..

Nej, tänker inte ljuga och spela glad, får vara slut med det nu. Nej, jag mår inte bra just nu, kör på deppmode nu igen va? Ja, jag skulle vilja springa här ifrån och aldrig komma tillbaka.

Tänker inte berätta vad som hänt, det är privat, och har inget med bloggen att göra. Jag kan inte berätta för någon. Jag är besviken, chockad och vet inte vad jag ska göra eller ta mig till. What is going to happen next?

Jag stannar hemma från skolan idag, är inte kappabel att orka gå dit, det har hänt för mycket nu. Jag som tänkte göra 2011 till ett bra år, men som det känns nu så kommer det bli ett riktigt jävla svårt år. Det ända jag säger till mig själv just nu är, be strong. That's on replay.

Tänkte börja med en ny sak..

Ja, jag tänkte det faktiskt, kan ju bli lite tomt på bloggen också efter som jag knappt bloggar på förmiddagen när jag är i skolan på vardagar. Och ju mer uppdatering, desto bättre såklart. Så jag ska försöka slänga in ett morgon inlägg varenda dag, och sen så kommer det också ett inlägg prick klockan 2 varje dag. Så om vi tillexempel säger på en vanlig vardag då, så efter klockan 2 så ska jag åtminstone ha bloggat två gånger den dagen. Men på helger är det såklart en annan grej! Och ja, inläggen kommer variera som sagt, allt från musik till inspiration osv osv. Så det kommer bli fler inlägg här på bloggen då!

Nu kokas det nudlar alltså..

Nu står jag & julia smolle i köket och kokar nudlar, grymt. Hungrig som man är, tjockt. Plugget var väl okey, vi har planer för fredag asså..! Haha, borde gå och hålla koll på nudlarna, så att det inte går som det brukar när jag ska laga mat. Haha, a, ni fattar. Men nu gick det åt helvete i alla fall. Greaaat.


Så sjukt söta "mini skjortor".

En kompis till mig, Julia lind, hade på sig en sån här i skolan för ett tag sen, tyckte den var riktigt söt! Sen var jag då inne på ginatricot.com, och hittade just den skjortan. Alltså, den här skortan är mycket kortare och är som en magtröja, superfint. Skulle nog allt vilja ha den bruna, riktigt snygg!



Småshopping från idag!

Observera att jag var riktigt stressad när bilderna togs, så jag vet att det inte är bäst kvalité. Men det här var i alla fall lite nödvändig shopping från idag!
Ansiktsvatten och värmeskydd & lite andra behövliga saker,
2 par trosor och en vanlig tröja.

Svarar på en kommentar..

Anonym: var kan man köpa de? :p
SVAR: Leggingsen hittade jag på ginatricot.com, vet inte om det finns att köpa i butik, men det går ju alltid att beställa hem!

The rising girl - Lovestoned.


Då var det måndag igen. Suuuuck.

Godmorgon på er..! Måndag igen, det gillas verkligen inte. Men vad ska man göra? Bara att ta och palla sig iväg till skolan helt enkelt. Jaja, bara 5 dagar kvar till helg igen, det klarar vi haha! Öh, jag borde egentligen inte blogga nu, min buss går om typ 5 minuter så det är kanske inte så smart, men ändå. Juste, jag skulle säga att uppdatering idag blir kanske rätt dålig, men jag har så himla mycket att göra idag, det är sjukt! Men försöker slänga in ett inlägg om jag har tid, ska försöka, jag lovar. Nu måste jag seriös rusa till bussen, men vi hörs senare. Puss!

Inspiration - weheartit


Min nya snook; daniel adams-ray & oskar linnros kategori.

Sådärja.. Tyckte jag kunde inviga min nya daniel adams-ray och oskar linnros kategori här och nu. Självklart ska dom väl ha en egen kategori, eller hur? Så awesooome som dom är så jaaa, helt självklart.

Två heeel grymma killar, det är daniel & oskar det. Dom, deras musik och allt är bara grymt, grymt, grymt och underbart. För att inte snacka om att det är två riktigt snygga killar. Houh alltså. Har dock inte sett daniel live, men det kommer, den 24 mars blir till att gå på hans konsert! Ser verkligen fram emot det, grymt! Men, oskar har jag ju sett live, och han är SÅ mycket snyggare i verkligheten, det är sjukt! Han är vråååålsnygg. Och? Eftersom båda är grymt underbara personer, så vill jag att dom skapar snook igen! För det säger ju säg självt, två grymma personer blir grymmare tillsammans, eller hur? Sååå, återskapa snook NUU.

Läste claras blogg, & hon skrev om en fan blogg som handlade just då om oskar. Snacka om härliga människor som har en fan blogg om en annan härlig person! Länk till bloggen comes here; Oskar linnros fanblogg.


Snook- Kommer ifrån♥

Blev en snook låt, en av alla deras supersköna låtar. Den här kategorin kommer jag då blogga på/i ibland då, när jag känner att jag behöver mig en liten drog av dom här två underbara människorna. Ni är grymma, daniel & oskar! ♥

Nu sitter jag hemma hos jylice..

Och dunkar musik och jylice fixar sig lite smått. & jag roar mig med webbkameran såklart! Vi har tittat på beck och allmänt chillat, men nu drar vi nog in till täby centrum och träffar några :) Och sen blir det säkert mer shopping, som vanligt.. Väldigt vackra bilder. Bjuder på dom haha! Nu drar vi snart, puss.







Godmorgon ..

Vaknade kanske för en halvtimme sen, trött är jag. Satt uppe länge i natt och leta inspiration, men nu vill jag bara sova. Tänker in sitta framför datan nu, måste ut och göra nåt eller träffa nån. Så nu ska jag gå & börja fixa mig, uupdate laater.

Shoppingen från yesterday.


Ja, självklart kunde jag ju inte låta bli att shoppa i alla fall liiiite på rean igår igen. Var faktiskt inte alls planerat, men det var så billigt, så  jag var faktiskt tvungen! Köpte det här nedanför + lite underkläder! :)
Byxor, gina, 99 kr.
Jacka eller vad man ska kalla det, lindex, 99 kr.

Örhängen, lindex, sammanlagt 30 kr.

Folk som är alldelles för modefixerade eller klär sig likadant som alla andra för att det är "inne".

Såna personer blir jag faktiskt lite irriterad på ibland. Folk som bara följer det allra senaste, inget annat kan dom visas i. Och visa gör det bara för att göra det också, egentligen kanske dom skiter i kläder överhuvudtaget, observera. Visst, det är skit roligt med mode osv, men vet ni? Det finns nåt som kallas för egen stil. Fattar ni hur patetiskt det låter om ni tillexempel ena dagen säger "fyfan vilka fula skor, skulle aldrig kunna ha på mig nåt sånt. Det är så inte mig." Och sen en vecka senare så har nästan alla såna skor, och det är super inne. Då har du helt plötsligt ändrat åsikt och köper första bästa par. Och springer omkring och är helt ifrån dig, "Åh, jag älskar dom! Är dom inte snygga?"

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men herregud, vad är det med folk? Har ingen självförtroende eller självkänsla längre så att dom måste springa omkring i likadana kläder som alla andra? Bara för att det är inne, betyder väl inte att man måste gilla det, eller? Måste man älska allt som är inne just nu? Men nej! Guuud, vad skönt om alla skulle ha sin egna kläd stil och sluta klä sig som alla andra, eller bara vara helt inne i modevärlden. Känns inte som att folk vågar vara sig själva längre, inte ens vad gäller kläder? Jo, jag vet, det är folk som lever för/med/i modet/modevärlden/modebranchen. Men alla gör inte det, visa klär sig just säkert bara så för att dom inte vågar nåt annat, eller bara gör det för jag vetefan varför. Men jag tycker att det börjar bli riktigt äckligt, när man inte ens kan stå för sin egen klädstil, och måste fråga andra vad som är snyggt heeeela tiden. Det är ju det dom gör, dom som följer modets minsta lilla vink. Dom låter andra välja deras klädsmak/stil. Jag är verkligen inte sån, jag har min egen stil. Visst, jag tycker vissa saker från modet är snyggt ibland och visst jag får inspiration från det. Men jag har fortfarande mina egna åsikter! Jag tänker ta ett exempel från igår när jag och några kompisar var inne i en skoaffär och provade skor. Och jag, öppen som jag är, jag menar oftast inget illa, men jag brukar säga rakt ut vad jag tycker bara. Så jag sa vad jag tyckte om deras skor när dom sa liknande som "Kolla vilka snygga skor!", och eftersom jag inte tyckte att skorna de testade var speciellt snygga så sa jag det. Och dom tyckte inte heller att skorna jag testade var speciellt snygga, även fast jag älskade dom. Men ingen brydde väl sig om det? Ingen tog osäkert av sig skorna och satte tillbaka dom på hyllan och sa "Njaa, dom var kanske inte så snygga i alla fall.." Vet ni varför? För att vi har lite av vår egen stil, och vi står för det!

Nu får ni inte missförstå mig om att jag tycker att man inte får följa modet, haha, det jag säger är bara att man lite borde ha en tanke om vad man själv faktiskt tycker är snyggt, och inte låta modet bestämma det åt dig helt och hållet. Men sen kan det ju vara så att man faktiskt tycker allt som är inne är snyggt, men ni hör ju själva att det kanske inte är så troligt alla gånger.




Också inspirerat av ridmodet.

Fan vad jag diggar dom, båda färgerna. Också lite inspirerat av ridmodet, hel najs ju. Såna här skulle inte vara helt fel just nu ska jag säga er.

Då var det lördag igen då.

Vilket betyder städning..! Haha inte taggad på att städa direkt, men vafan det måste göras, så det blir idag. Mitt rum blir verkligen inte roligt att ta i tu med, hemskt. Smolle drog typ för en timme sen, skulle på släktträff eller nåt. Vi gick inte & la oss speciellt sent direkt, jag var sjukt trött, & smolle låg och sjöng typ hela tiden när jag försökte sova, suck. Senare idag, eller a, så snart som möjligt när jag städat och fixat mig ska jag då iväg och träffa sofia och jylice. Men nuu, ska jag sätta igång med städningen, tjiho!

Njaa, jag ser inte fram emot det här.

Hooome again.

Aooh, ont i magen. Ätit alldelles för mycket godis haha. Smålek sitter & snackar i tele, i min telefon märkte jag nu. Vi kom hem vid typ 10. Haha, ja, kanske lite spårat det blev. Knaaaas. Smolle slaggar här ikväll i alla fall, hon pallar inte åka hem. Imorn blir det till att träffa jylice igen, och kanske sofia också :) Nu tänker jag sätta på tv:n, jag är lite utröttad haha, och smolle skrattar som en gris right now. Väldigt normalt, japp japp. Så aaaah, vi hörs imorn, jag bloggar kanske mer då. PUSS


En helt vanlig fredag.

Äntligen fredag & helg, tjoho! Kom precis hem med smolle som berättar sin önskelista för mig, och nej hon är inte helt konstig. Hon är fullständigt normal, fast ne.
Det har varit en helt vanlig fredag, vilket består av plugg dårå, total randomness, muuuusik, shopping, dooonken, helt galna och craazy stuuff osv osv .. Woho, life is good.

Nu så väntar vi på att jylice ska ringa, så ska vi ut & träffa henne och therese. Och sen drar vi väl hem nån gång och chillar galet och tjockar oss, och sen ska smålek hem, typiskt. Men jaaa, nu är det helg helg helg. Vad gör vi nu kör vi! Hahaha, alltid jag på helgen. Älska helg. Gillart.
Pictures from todaaay:




Jag ♥ Kaffe

Kaaaaaffe, hos frisören (alice klippte sig)

egooist, ja visst.

Nej men, heeeey

HAHA, smålek ramlar
Fell in love in these shoes. Fick ingen bra bild från sidan, men dom var underbara.

Söööööt

Dooonken mat ♥
Detta är fan historia, hahaha
fYFAN, hemsk bild fast a.



Sniiiiffi sniff smålek

Haha, ja herregud. Nu drar vi ut, pussar.


Tv och data yesbox.

Den ljuva sommaren 2010. Ah, ge mig sommar ..

Okej, det kunde faktiskt vara rätt mysigt just nu. Det är rätt mysigt just nu. Snart fredag & allt. Feeeta najs ju. Tagga upp, tagga upp. Lever för helg.. Meen, jag har fortfarande mycket att göra i skolan, alltså helvete, jag blir arg. Min helg ger jag dock inte bort, aaaaaldrig. Ah, nu sitter jag vid datan och ser tv:n och är lite social mot omvärlden. Borde plugga No, men, det är ju faktiskt fredag om typ 3 timmar så. Det skippar vi! Haha, vetefan ens om jag har några speciella planer för helgen, men nåt kul blir väl av.. Tror smolle skulle hänga med till hägernäs imorn, men jag vet inte hur det blir med det, kanske inte blir av. Jaja, vi får se helt enkelt, jag är bara helt överlycklig över att det faktiskt snart är helg. Jag är ju helt över tröttad av allt, så helgen kom verkligen lägligt. Nu ska jag fortsätta kolla på tv & chilla lite innan jag går upp & chillar & lyssnar på daniel adams-rays älskvärda album. Sen ska jag äntligen sova, fyfaaan vad skönt.

Det så kallade ridmodet. Jag diggar det faktiskt lite.

Ja, man har ju kanske märkt av ridmodet en del, finns ju ganska många såna plagg. Jag tycker faktiskt det är rätt najs & coolt, bara det inte blir för mycket. Man ska ju inte ha för mycket av det goda, såklart?


My kind of music.

Oskar linnros, 25.
Nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut,
som om det gjordes för din skull,
och du har någon ny att somna bredvid nu,
det är inte lätt att va så ung.

Jag var helt enkelt bara tvungen att lägga in en låt med Oskar. Han är så klockren. Klockrenast. Åh, hans musik, underbart eller vad? Love, love love ♥ & idag blev det hans låt 25, grymt!

På tal om trött

Jag är slut, efter två dagar i skolan nu och massa efter plugg. Åh, så sjukt inte najs alltså. Sitter i sängen nu och käkar nån skit äcklig fil, men är man hungrig så är man. Gick just upp för att få lite lugn, eftersom mamma och lillebror just kom hem. Håller på och tittar lite på reklam och fixar det, men jag fattar inte hur man gör på just den här sidan, seg som jag är. Men det ska fixas, och sen måste jag plugga igen också, roligt roligt. Eller jaa, om jag inte har dött vid det laget. Hatar stress. Fryser gör jag också för den delen. Och jag är gaalet trött. Men imorn, då är min räddning, då är det fredag, tjoho! Vääääääldigt skönt ska det bli med helg, wiho.


Happy face när man ska till skolan, alltid. (mahaha, fuckface)

Loveable sounds

Fairytale- Pato pooh

Nej, nu har jag pluggat färdigt för idag. Faktiskt.

Nu orkar jag seriöst inte plugga mer. Nej, nu får det seriöst vara nog. Skola till kvart över tre idag, & sen nästan 3 timmars plugg ÖVER det. Vad och vem tror dom att jag är? En robot? Nej, nu ska jag ta min fritid, även fast jag har lite saker kvar att göra. Jag som till och med fortfarande är lite sjuk. Inte lyckat, inte lyckat. Men nu har jag gjort min No, så jag borde få MVG på det här så mycket tid jag har lagt ner. Men nuuuu.. Blir det en kopp te & ett avsnitt av desperate housewifes. För vet ni vad? Jag är värd det!


Såhär ser det oftast ut när jag pluggar, sitter i sängen med
papper överallt , försöker hålla ordning på skiten
och med spotify på högsta volym. Det kallar jag
att plugga på hööög nivå.

Tillbaka till, kära skolan.

Första dagen tillbaka i skolan igen, yeah. Direkt när jag kom dit kände jag, fan jag skulle inte gått. Inte kul heller att det var vår längsta dag. Men nu var det avklarat, tjoho. Tyvärr, så har jag en massa saker jag måste verkligen panik panik fixa nu, eftersom jag ligger efter i lite olika ämnen. Och eftersom jag tappat bort och lyckats glömma att lämna tillbaka böcker. Hur lyckas jag? Så sånt måste fixas. Höll på att somna på bussen hem, helt slut alltså. Och nu är det plugg, plugg, plugg som gäller typ resten av eftermiddagen och kvällen. Fuunny. Jag vill soova. NU. Ungefär 1 eller 2 dagar till helg, ungefär 23 veckor kvar till sommarlov. Håll ut.

Dags för plugg, tjoooooho!

Såhär känner jag mig ..

Jag måste verkligen ta det lugnt och sen tagga upp om jag ska palla plugget.

För jag är fortfarande typ helt slut. Så för att jag ska ens orka palla mig iväg till plugget imorn så blir det ingen mer bloggning idag. Ska dricka te, mer te och mer te resten av kvällen och se på gamla avsnitt av desperate housewifes och sen gå och lägga mig tidigt. Back to vardagen säger jag bara..

Bloggen är typ halvt under renovering.

Det ska läggas in reklam, jag håller på och fixar lite med det nu. Sen är det lite små skit jag måste fixa på bloggen annars också, men det får helt enkelt göras när det finns tid. Men så ska jag verkligen fixa ny header också, det var egentligen bara meningen att den som jag har nu var tillfällig liksom. Jag behöver verkligen en ny! Så om det är någon som kan fixa bra och rätt proffsiga designer, kan ni ju höra av er till: [email protected]

Haha, mobba inte, men jag skaffa den när jag gick typ i fyran, orkar inte skaffa ny.

Headern jag har nu, nej tack, ny header; JA TACK!

Dagens lunch och fika.


Hej, jag är sjuk.

Vilket betyder no plugg idag, tjoho. Skitskönt att bara kunna vara hemma och vila ut sig, sliten som jag är, seriöst. Men ändå hade jag sett framemot att träffa smolle idag, på sin första skoldag tillbaka i engelska då. Men så blev det ju tydligen inte. Så planer för idag är, dricka massor av te och se på en massa filmer. Myspys. Nu har jag förhelvetes ont i magen, så tänkte gå ner och käka något. Aooh, ont i ryggen hade jag visst också. Greaaat.


MYYS. TE + FILMER. OH YEES.

Dom här skorna..

Vill jag ha. Åh, såg dom inne på h&m, och damn. Så snygga! Fan, finns ingen gräns för mig vad gäller skor, väskor eller i kläder överhuvudtaget alltså.

Mycket snyggare i verkligheten..

Besvikelse.

Är när pappa kommer hem med ett vanligt busskort när jag sa åt honom att köpa ett pluskort. Hur ska jag nu klara mig den här terminen?! Mitt busskort är typ mitt liv. Herre min gud, jag är väldigt sur sur sur just nu. Det där busskortet ska lämnas tillbaka och så får väl jag köpa ett för egna pengar om det ska behövas?! Japp japp, så är det. Jag vet vad jag vill ha. Jag ska ha det också.

Everything is gonna be alright.

För vet ni vad? Även fast allt är som det är, tjaa, och livet kan vara jobbigt och skit ni vet. Men imorn hoppas jag allt blir bra igen, som vanligt, som det var förut. För imorn byter min älskade skabbhund tillbaka till engelska. Fyfaan vad skönt, jag är överlycklig. Som jag längtat! Hon börjar inte i min klass, men ändå, det är underbart. Haha, fan vilka underbara minnen vi har, haha herregud. Så nu, fan vad jag längtat efter det här, nu blir allt normalt igen får vi hoppas..

Jag älskar dig julia smolle ♥

Bli inte sura när ni ser era ex med någon annan, våra mammor har ju lärt oss att ge våra gamla leksaker till dom som inte får så mycket.

KLOCKERS.

Nu blir det desperate housewifes för hela bunten.

När man är så här lite deppdepp, så får det blir så. Så nu ska jag och mami sätta oss i soffan och titta på några gamla avsnitt. Måndags myyyyyyys.


OSKAR LINNROS, JAG ÄLSKAR DIG.

Åh berns, berns.. Vill verkligen uppleva det där igen. Oskar, åh oskar! Haha, jag vet låter desperat, men jag satt och titta på videorna jag spelade in efter, jag satt och log i timmar! Oskar och hans musik gör mig lycklig, gör mig hel. Men efter man har varit där och upplevt det live liksom, blir det inte likadant att bara sitta hemma och lyssna på hans underbara musik. Jag vill på en ny konsert med honom! Och det ska jag. Ska inte missa en enda. Gud vad underbart det var. Åh herre min gud vad snygg han är live, det är helt sjukt! Snygging nummer 1, säger jag bara. Och eftersom det var en riktig härlig kväll med oskar och clara förstås då, så har jag självklart sparat biljetten, haha! :) Han är så jävla skön live också, åh det är sjukt. Sjukt, sjukt, sjukt underbart. Synd bara att han är typ sådär 13 år äldre, annars hade man ju satsat hårt alltså :p Fast, det gör man kanske ändå, eller vad säger du clara? ;D

Men godmorgon ..

Jag är DÖD. Vaknade kände tjaa, jag mår väl okey, planerna blir väl av trots allt. Tjiho! Men sen poffpang fick jag världens huvudvärk så jävla obehagligt. Så jag gick ner för att dricka massa vatten, och sen kom på att juste kanske borde äta nånting. Herre min gud, ingen bra idé, ingen bra idé. Fick världens kräk känslor och sprang in på toan. Som tur spydde jag inte, men man hade ju ingen direkt mat lust sen. Så jag gick och la mig och sov, för jag pallade verkligen ingenting. Så var planerna för dagen förstörda. Jippie.

Japp, imorse var jag glad, nu är jag.. A R G. IDIOT IDIOT. Nej jag ska förbli optimist. Japp japp. Fyfan för kärlek. Så godmorgon alla glada ..!


åh, pankakor.

Snart var den sega dagen slut.

Tjoho, säger jag bara. Har legat och degat i sängen och först kollat på scooby doo, wiiiho, och sen några gamla avsnitt av desperate housewifes. A, så har min sega dag varit. Skit kul. Men imorgon, sista lediga dagen ska jag göra nåt kul, tror jag skulle dra och träffa susanna och ellinor. Eller så skulle jag träffa en annan, men vi får se om jag pallar träffa honom, som han drygar. Yes, nu snart blir det morden i midsomer, jag ääälskar det. Jag har lite udda smak val vad gäller filmer & program känns det som ibland hahaha. Japp japp, imorn var sista dagen innan skolan börjar igen, megadepp. Då man ska sig upp sjukt tidigt på morgonen, passa just den bussen, gå typ 6 timmar i skolan och sen en massa läxor och prov och skit och hit och dit. Nej, jag längtar inte. Jag hatar vad som kallas vardagar, alltså samma sak heeela tiden. Det ska hända något i mitt liv! Sån är i alla fall jag. Måndag till fredag blev en kedja kring min fot. Den texten känns så rätt alltså..


Bild från igår , efter bowlingen ..

Vet ni vad jag just insåg? Jag har brytit ett av mina nyårslöften.

Japp, och här får jag väl helt enkelt se konsekvenserna. Skit kul. Jag förstör mitt egna liv, fyfan så kul. DU förstör mitt liv. Och jag som lovade mig själv ännu en gång. FAN. Nej optimist, optimist.

Fan vad jag borde ha förstått. Allt det vackra är kort.

Jag borde ha förstått från början. Idiot du är, idiot jag är också för den delen. Dags att glömma, för femtioelfte gången. Men tack så mycket din jävla psykopat, TACK!

Var bara tvungen att lägga upp den här låten, tyckte fan den passa rätt bra.
Tack per gessle. Tack musik. Nu ska jag skita i det här och lyssna på musik istället, massooor. Riiight.

Känner mig fan sugen på en sån här snygg till sommaren.

Alltså, bara överdelen då. Jag gillar den, den var annorlunda, det är najs. Skit hett blire på sommaren när man har den här när man är suuuuperbrun. Läckert. Hittad på nelly.com.

Då var det dags igen, Scooby doo.

Nu har jag duschat. Sköönt. Nu har man inget speciellt att göra, så då sätter jag mig ner och kollar på nån film jag laddat ner. Nu blire scooby doo. Haha, för er som inte visste så ÄLSKAR jag scooby doo. Så japp, nu blir det en ny film med scooby doo. Tidsfördriv, riiight.
Vaaackert. Haha, gjord i paint på en minut.

Bara allmänt fixa mig ..

Det verkar typ bli planerna för idag. Den roliga söndagen tjooho. Nej, men nu ska jag duscha, sen ska jag fixa naglarna osv osv osv. Sen sätter jag väl mig och kollar på någon film eller gamla avsnitt av desperate housewifes, skit kul. Yes, nu drar jag ner och dushar, vi höres. Bara att höra av sig om någon vill komma hit, haha, har ändå inte alls mycket att göra, för jag pallar inte dra nånstans. NU ska jag duscha. PUSS

About yesterday.

Godmorgon godmorgon, jag är galet trött. Vaknade nu, mamma kom just in med en smoothie, och här sitter jag och degar i sängen i underkläder. Tjoho, söndagar for the win. Fast nej, jag hatar söndagar. Det är en otroligt seg dag, tur bara att vi inte börjar skolan imorn, utan på tisdag! Wohooo. Inte heller några planer för dagen, segt segt segt.

Gårdagen var haha fan ganska rolig ändå ju. Jag & Sanna åkte till täby vid typ 5, gick runt i affärer ett tag innan vi gick och träffa jylice, linnea och linneas kille. Och sen efter ett tag drog vi oss mot bowling och mötte också upp Sophia. Vi gick in, la alla värdesaker i en kundvagn hahaha, det var en väldigt rolig upplevelse för det låg blandannat lite random grejer där i, tex. EN löshårsbit, haha det var smått random. Sen när vi skulle köra då, så ja, det gick väl bra för dom flesta men. HAHAHAHA, jag suger så groooovt på bowling så det blir kul. Japp, så Jylice vann och jag förlora. Haha, fast det var  fan kul ändå :) Sen efter bowlingen drog vi till donken då klockan var typ 10 över 8, och sen käka vi där tjockisar som man är. Vi satt och snacka där i typ en timme också, så runt 10 över 9 börja jag och jylice rulla mot bussarna. Men vi pallade inte vänta på bussarna, så vi tog taxi hem istället, mycket skönare fan. Och jylice betala, som den sköna brud hon är! ♥


här vill man inte vara med på bild

Susanna var sååå tvungen att fota mig när jag drack cola. vackert

Vackraste bilden på mig också. Jag, susanna & sophia.


But vi gör det ändå. IN THE SMYG.


Miss independent.

She got her own thing,
that's why I love her,
Miss independent.

Nu är susanna ÄNTLIGEN här.

Jag svär, hon är den mest sega människan i världen faktiskt. Men nu är hon äntligen framme, puuuuust. Nu sitter vi i min säng och dunkar lite musik, jag bloggar & hon leker med tassan. Roligt roligt. Hon är typ helt beroende av katten, och tjatar om att hon också vill ha en kattunge, jahaja liksom. Vi börjar väl dra oss mot täby runt 6, eftersom vi har bowling tid klockan 7 till 8, egentligen 8 till 9, men jylice kunde tydligen inte då, så a, det är som det är. Och sen ska vi käka på nåt mysigt ställe sen efter, hahaha, det blir väl donken som vanligt skulle jag tro. Ja, vi får se med det där helt enkelt, behövs inte bestämmas nu vafan, det blir som det blir helt enkelt. Det ska bli kul fan, disco bowling, hahaha najs najs eller vad? :)


förra vintern, shit vad man förändrats . jag & susanna

Planer inför dagen.

Jopp, nu blev det så att susanna kommer väl snart hit seg som hon är och då ska vi väl göra nåt skit, alltså typ data eller tv eller ut eller nåt. Skoj. Men ikväll, då drar jag och lite brudar och bowlar i täby bowling center! Det blir jag, susanna saleh, sophia mungdee, jylice sjölander och linnea borg amnell!

Och sen efter eller före drar vi väl och käkar nånstans i täby. Jaa, det är min dag idag alltså. Hoppas sega susanna kan palla sig hit snart, jag dör här borta fan vad seg.


Ni får ha en bra dag ni med, nu ska jag soooova tills segot kommer.
PUSS PÅ ER, BLOGGAR ANTAGLIGEN SENARE.

Susanna, jag kommer döda dig!

Du ska komma NU, NU, NU. Och DU SKA HA MED DIG NOPPARN!! Var fan är du, du är boooooooooooooorta. Får ju inte tag på dig din lilla. Ring mig direkt när du ser det här älskling!

Det är en såndär lördag..

Och jag ska som sagt städa mitt rum. TJOHO, fast nej. Och en såndär lördag som kommer efter fredag, och efter lördag kommer söndag och jag HATAR söndagar, och efter söndag kommer måndag vilket är min sista lediga dag. KILL ME. Sen ska man ju iväg med susanna nånstans igen då, & vi funderar på att dra med ellie. Och här sitter jag helt ofixad och måste städa. STRESS STRESS STRESS. PUSSAR, NU MÅSTE  JAG STÄDA.

Friday I'm in love.


Saturday, wait
And Sunday always comes too late
But Friday, never hesitate...

Äntligen hemma efter en såkallad heldag.

Jag är ju inte bara lite slut. Började att Sanna kom vid tolv, och vi var väl här hemma i en halvtimme innan vi liv som vi har drog in till täby centrum. Kollade på rean såklart, haha jag gör det som vanligt, ja det klart. Fick med mig ett par skit snygga leggings från gina, tror jag har sett dom på någon storbloggare också! Sen så tröttna jag och Sanna lite på det dära kanske, så vi satte oss på högsta våningen och bara allmänt snacka. Minns inte om det var efter eller före vi drog och fikade vid espresso house, blev en frappino för mig, såklart. Men ja, eftersom jag skulle iväg till släkten vid halv fyra vart dagen rätt kort. Så mestadels satt vi väl och snacka gamla minnen. Skönt. Skön brud också för den delen! Kärlek! ♥
Vid halv fyra drog jag till släkten med familjen. Haha, dom flesta har nog märkt som jag snackar med på telefon dårå, att jag inte riktigt gillar släktträffar, det är.. Obekvämt. Fast det här var väl okey faktiskt. Fick med mig 700 kr present kort på ginatricot, så hur skulle jag kunna vara direkt missnöjd? :)

Imorn skulle jag träffa Sanna igen, hela dagen den här gången, antingen drar vi till henne eller på bio eller nåt sånt. Det blir riktigt najs det, vi hittar väl på något förstås. Nu ska jag titta på någon film jag laddat ner. Ha en bra kväll, få se om jag lyckas blogga mer idag. PUSS!


Gammal bild på mig & susanna

Mellandags rea shopping.

Yes, här kommer kläderna jag shoppade på mellandagarna.

Två likadana ganska tunt stickade tröjor från gina, 49 kr/st.

Ett annorlunda och snyggt linne, bik bok, 49 kr.





Tunika/ Klänning, Cubus, 74 kr.

Och sist då, tröja från h&m, 75 kr.

Ah, det här + lite små saker + underkläder köpte jag dock också, men jag pallar inte lägga upp det här i bloggen. Så japp, annars var det jag köpt på rean, än så länge då :)

Sitter och väntar på susanna och jag och mitt rum är kaos.

Haha, sitter typ halvt nyvaken i ett stökigt rum. Det är bara smått kaos, jao. Plattången bränner typ sönder golvet också. O juste, jag har bara smink på ett öga. Jag undrar vad hon kommer säga när hon kommer.. HAHA. Ja, THAT'S KAOS.

Säger nog godnatt nu..

Med det 8:onde inlägget för dagen. Det kan man ju inte kalla dålig uppdatering direkt haha. Men roligare skulle det kunna bli fan i alla fall. Orkar inte blogga mer idag, tänker bara slappa resten av kvällen, har legat och först tittat på göta kanal och sedan snuten i hollywood, that's great. Så nu blire skönt att få sova lite snart kanske om några timmar eller så. Mobilen urladdad också, orkar inte ladda, inte najs. Ja, imorgon kommer susanna hit, så får vi se vad vi hittar på för roligt, vi som inte träffats på ett tag. Saknad cheey! ♥
Inget mer att tillägga vad jag vet, så ah, god natt på er. + inte kul att statistiken sjunkit, men det tar vi igen!

Maybe I be mr. right.


he never made it through a day of school
the only thing he studied was you
he knows your body better than you do.

Jag är kär i den här lilla rosa.

Hittad på nelly.com. Jag var på hugget direkt när jag såg den, den var underbar och jag ville ha den! Men när man såg kommentarerna och på storlekarna insåg jag; Det var många andra som också ville ha den..
Suck, och så var det med det, behöver ju den i xs/s annars är det ingen idé. Jaja, nån gång måste den ju komma in i rätt storlek i alla fall. Ni ser kanske inte speciellt bra på bilden, men det är delar av spets i klänningen som "revor" typ. Ja, jag tycker den är helt underbar. Vad tycker ni? :)

Jag älskar den ♥

Nu ska här göras reklam.

Är med och tävlar i alice blogg, och man vill väl vinna. Haha, jani, det är dagens blogg, & hon utser vinnare ikväll, så gå med du med såklart. Finns även en länk uppe bland dom andra rosa länkarna jag har under headern, ni hittar henne på alice. Men annars så har ni länk här nere: WWW.ANILDEN.BLOGG.SE

Shoppingen från idag

Allting. - 4 baslinnen, mönstrade leggingns, och stickad mysig kofta.
Gick väl på 300 kr sådär sammanlagt.


Koftan, 125 kr.

Mönstrade leggings, 100 kr.

2 stycken baslinnen, alla 4 gick på hundralappen.

2 andra baslinnen, som sagt, alla 4 gick på hundralappen.

Nu är jag hemma igen..!

.. Och fick faktiskt med mig shopping hem såklart!

Det var helt otroligt, super lite folk i täby centrum, skönt eller vad liksom? Och lilla ellinor som försöker lura mig och säger "Allt är nästan slutsålt, snälla kom hem till mig istället pallar inte åka och shoppa idag." Jadu, nej jag hoppar inte över att shoppa det gör jag inte. Haha, och nu är jag fett seg. Ligger i sängen i min lilla hålla här borta någonstans i snöstormen och lyssnar på musik och messar iklädd min super mysiga nya kofta. Just too keep you update with the news ofcourse.

Juste, jag glömde berätta om kvällen igår. Jag gick en kort promenad och gick och mötte upp Ellinor vid typ 9, och sen drog vi hem till mig och satte oss och titta på Göta kanal, haha. Fanns ju fan inget annat på tv, så ja, den är ju fan rolig. Och efter det låna hon datan och jag fick för mig att göra om en vanlig tröja som jag inte gillade till en magtröja. Haha, det vart lite.. Speciellt.

Planerar även inför imorn lite smått, det jag vet nu är att älsklingen Susanna kommer på förmiddagen och så ska väl vi hitta på nåt kul då, inget inplanerat speciellt. Det skulle vi ta imorn sa vi. Så morgondagen spenderas troligen med bästa!
Plagg också kommer i dom snaraste inläggen tror jag.
Bild på mig från idag, inte världens finaste, men vafan jag har varit sjuk.

The feel good drag

Japp, jag är på superbra humör! Tjohoo, fan vad glad jag är. Livet är, på topp helt enkelt! Frisk är jag nästan också, och idag ska man på januarirea också, tjooooooho. Börjar känna att 2011 faktiskt kan bli ett helt underbart år, i alla fall som det börjat nu.. Ni som känt mig dom senaste månaderna vet att mitt humör varit väldigt upp och ner pågrund av en speciell sak. Hihi, så dom som känner mig väldigt bra borde nu fatta vad som hänt och att vi är sams igen, och att det är typ därför jag är väldigt överdrivet glad..! Tänker faktiskt vara glad nu, föreviiigt. Fyfan det är underbart. Aweeesome. GLÄÄDJERUS.


Freedom in the summer, gaaaaaaaah

Snart ska jag ut på en kort promenad!

Jag är kanske verkligen inte på humör, men pappa tvingar med mig, dock får jag tydligen bara gå i 10 minuter, mobbat. Men det är för att jag inte ska ta ut mig helt liksom. Så var det med det. Perfekt att den orätta personen jag just inte ville snacka med överhuvudtaget börjar messa. Trevligt. Nej go optimist.

Snacka just med Ellinor, hon kanske kommer hit ikväll, och vi ser väl bara på film och allmänt myser och tar det lugnt. Skönt det. Får fixa mig lite inför det, inte kul att se helt slut ut ju.
Sååja, nu känner jag mig skit stressad, Ellinor stressar mig som fan och säger att jag ska komma till korsningen typ NU? STRESS STRESS STRESS. Uppdatering laaater.

Tider man saknar med älsklingarna.

Jag & Susanna ♥
Call me name - Chino
Kylie - Akcent

Enda bilden jag har på den här datan från de här tiderna. Sköna tider. Inte som nu. Visst, man var mindre, men man var också friare vafan. Så annorlunda var det då. Det var ju ändå kanske inte så länge sen. Skitsamma, saknar det här. Saknar den här sjukt galna och konstiga klassresan.
Haha, den där klassresan var verkligen helt random. Det var en mardröm, jag trodde seriöst att ledarna skulle massmörda oss eller nåt. För dom bettede sig så sjukt skumt, obehagligt. Och en kille hade dött där berättade dom, och dom hade hans ansikte informad i lera eller vad det är, och så låg den där på en kulle så att alla kunde titta. Nej, inte obehagligt. Men jag fattar fan inte hur vi lyckas, för jag ska säga er att vi ställer till med mycket där. Men ändå hade vi jävligt kul. Badade i typ 9 gradigt vatten, var tvunga att smita in ikillarnas stuga på natten flera gånger för att vi halvt blivit utslängda, hamnade i bråk med några som vi nog alla tyckte var alldelles för patetiska, för dom gick bland annat in och rotade i våran stuga. Hahaha, fan vad lack vi blev. Och när vi skulle ut och segla åkte vi ensam ut med en ledare, men idioten kör rakt in i en enorm våg, så vi blir totalt genomsura. HAHA, saker att skratta åt i efterhand. Så istället åkte vi in och åkte kanot. Mycket roligare. Cheyer, minns ni SAM sjön? I do. Och den där pinnen som såg ut som en krokodil haha. Underbart mycket minnen det där, underbara minnen. Skulle fan vilja göra om allt.
Tjejen där uppe på bilden, till höger är Susanna saleh. Bilden är också från klassresan förresten. Susanna, tack för att du var med och gjorde den där jävla klassresan så jävla skön. Dom där låtarna har minnen om oss så det skriker. Herregud. Tider, det var tider det. Jag älskar dig min sjuka syster SUSANNA SALEH! :) ♥

Stockholm i mitt hjärta.



Tänker inte längre acceptera att jag kanske är lite sjuk

Nej. Nu är jag frisk. Jag bryr mig inte. Har ingen feber, är as pigg osv. Det ända är väl isåfall att jag hostar lite. Men vet ni vad? Det skiter jag fullständigt i!

Japp, så vet inte om mamma ville att jag skulle lämna huset idag, vi får väl se.. Men om jag lyckas få tag på någon så kanske nån kan komma och hålla mig sällskap haha. Imorn ska jag isåfall nog åka och shoppa, äntligen! Får snacka med öster, hon sa att hon kunde hänga med. Du kan ju höra av dig om du ser det här :)
Vaknade alldelles nyss då av att hem telefonen ringde, och jag halv ramlade ut ur sängen och svara. Då frågade pappa om jag ville ha mat från max? Hmmm.. Vem tackar nej till nåt sånt? Inte jag just nu i alla fall haha.
Så min frukost kommer väl nog snart alltså, och så länge ska jag nog börja fixa mig.

Så god morgon på er!

Food + Film tajm!

Mami gick och köpte lite mat speciellt till mig. Snällt eller vad?
Tack mami :) Nu blire food och film tajm, vet inte vad jag se, men jag hittar på nåt. Uppdaterar kanske senare. PUSS

Juste, det är ett nytt år.

Jag måste vara konstig. Eller? Som bara går och glömmer bort det nya året sådär.. Andra kanske kommer ihåg det som om det var ens bästavän. Längtat efter ett nytt år då man får chans att kanske bli en ny person? Chansen att visa vem man egentligen är? Göra nåt man alltid velat göra, men aldrig vågat? Ett nytt år kan betyda en massa saker för människor.  Man kanske haft ett hemskt år, ett år man bara velat glömma? Andra kanske är rädda för det nya året, rädda för vad som ska hända? Vad dom ska råka göra den här gången, eller saker dom inte kommer lyckas med? Själv vet jag bara, shit, jag ska lyckas med det här året, det ska bli ett bra år, ett riktigt jävla bra år!

Det är faktiskt så, jag har mått dåligt hur många tillfällen som helst 2010. Fast det gör jag ju varje år, eftersom varje år har sina skit problem. Men just 2010 har det hänt mycket, gäller också slutet av 2009, kan säga er att hur mycket som helst har förändrats sen dess, det är sjukt. Förlorat många fina vänner, men även fått nya fina. Och så vidare och så vidare går det.. Det är så man säger livet är. Sånt är livet. Life's a bitch.

Men ändå fast det hänt så mycket dårå 2010, så en halv timme innan 12 slaget på nyårsafton, så skrek jag plötsligt "Jag vill inte ha ett nytt år!". Jag undrar vad som fick mig säga det, men jag kände ju lite så, frågan var bara varför? Kände jag mig inte redo för ett nytt år eller? Jag tror inte jag ens visste själv, jag kände mig bara bekväm med det här året. Annars kan det ha varit för att jag inte firade på det tänkta sättet, då kändes det faktiskt inte som nyår. Det gör det inte när man är hemma för mig. Vi brukar alltid bort. Men inte den här gången eftersom jag var sjuk. Sämst nyår. Iallafall, när tolvslaget kom och vi stod där bland alla raketer som lyste upp himlen, så tänkte jag "Jag skiter i om det kanske inte var världens bästa nyår, för det kommer bli bäst år! Och jag ska fixa det här året, jag ska göra det till ett riktigt bra år!"

Och det är just precis vad jag tänker göra, till ett riktigt bra år. Det är vad det kommer bli. Det ska  jag se till. Tänker gå min egen väg, och inte låta någon vara i min väg.. Så gör som jag. Gör 2011 till ett superbra år!



Våran söta lilla kisse


© by www.bolts.blogg.se
Sötnosen heter Tassan, våran katt alltså, och bilder är tagna med paulinas
systemkamra.

Julgranen var rätt död..

..Så pappa slängde just ut den!

Ja, den hade nog sett sina sista dagar så att säga, haha. Ni kan ju bara förstå hur mycket lillebrorsan klagade på det här. Han ville väl ha kvar den ett tag till. Men det går ju inte när den barrar alldeles förjävligt. Skönt men ändå kanske lite tragiskt att den inte längre kommer stå i vardagsrummet. Att den är borta nu, betyder ju också att julen och allt det där faktiskt är över. Typiskt.
Hejdå granen!

Skulle uppdaterat igår kväll, men så blev det inte..

Utan godmorgon blev det helt enkelt igen..

Jag hoppades in i det sista på att bli frisk tills idag, but nooo. Är i alla fall bättre nu, bara halsen kvar att bli frisk i. Mami ska iväg och köpa halsmedicin senare, så det borde vi nog fixa. Annars är jag färdig för att dra ut på januarirean!
Gal1 mycket pengar känns det som att jag har just nu, frågan är vad man ska spendera på vad. Älskar ju att shoppa kläder såklart men.. Min garderob börjar säga emot lite smått. Går knappt att stänga. Det är komiskt. Men jag har inga problem med att rensa ut gamla kläder och få in lite nytt, det är ju bara väldigt awesome! Men funderar på att spara till nåt liksom..  Värdefullt istället? Typ en resa. Det vore riktigt kul. Men vi får se hur det blir med det. Men ändå, en tanke..
Jaa, nu sitter sjuka jag här och dricker te och blir bokstavligt tvingad till att äta. Ni anar inte hur äcklad jag är, har inte känt mig hungrig på en vecka, gör fortfarande inte det. Känner bara den där känslan när man är riktigt äcklad för mat. Får alltid så när jag är sjuk, det är ganska skönt egentligen, och så rasar man i vikt också haha.
Te kan man alltid lita på, inte äcklande

Cute stuff

Debbie Sweater SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COM
Stickad tröja med hål på armarna.


Tjockstickad kofta med 8 knappar.

Klänning/ tunika med mönster.


En söt rosa topp med rosett och "dekoration".

Joshua radin

Hans låtar, musik & texter är ju helt älskvärda. Jag är fast. Han är sjukligt bra. Den första låten jag hörde med honom var nog "I'd rather be with you", i alla fall vad jag vet, ändå känner jag igen några av hans andra låtar. Men jag älskar den låten, så jävla söt, jag bara älskar den. Lyssnade på den hela sommaren 2010. Och sen sökte jag efter honom på spotify och hittade underbar musik. Finns så många låtar också, men här får ni två.


Skulle åkt iväg idag med familjen..

Men nej. Verkar inte som att det blir av, eftersom jag fortfarande är sjuk. Fast, vi får se, jag kanske hänger med i alla fall. Dom skulle till cosmonova och se på nått, nästan allt är bättre än att bara ligga här hemma och sjuka sig.. Om jag orkar följer jag väl med, men jag tror ändå inte att jag kommer orka.

Idag ska vara sista dagen jag är hemma, för jag tänker faktiskt bli frisk nu. Säger det hela tiden för mig själv, men nu har jag ju varit hemma i typ en vecka och varit sjuk så det går ju rätt misslyckat. Så nu sitter jag här med ännu en kopp te, haha, nej nu får jag sluta alltså. Tror jag kommer att lägga upp bilder sen på vad jag köpte förut på mellandagsrean, vart rätt nöjd faktiskt, billigt vare.

Och sen när jag blir frisk bär det ju av till januari rean, såklart!

Bild från i somras
Den här platsen är typ underbar, och det var jag och ellinor som hitta den!
Det var en nästan en helt slät stor platt sten, som vette ut mot hela havet.
HAHA, det komiskaste är att man bara kan komma dit med kanot.
Älska sommaren, älska skärgården, älska den där gamla kanoten

Följ min blogg via bloglovin!

(Tryck på länken nedan)
Följ min blogg med bloglovin

Jag har seriöst mördat min parfym

Repor och sprickor och flagnat finns nästan överallt på parfymen.
Jag måste vara en hemsk person. Hur lyckas man liksom?
Tur att man har 2 andra i samma märke.

Komiskt är det också att halva flaskan har läkt ut genom dom där jävla sprickorna, så det luktar parfym i heeela min väska, ingen överdrift. Blir såå sjukt trött på mig själv i bland. Men nu ska parfymen tejpas, wish me luck.

Fy vad jag hatar att vara sjuk

Fortfarande sjuk. Det är helt sick. Har varit hemma nu och inte fått göra det jag vill på mitt jullov nu på, typ 5/6 dagar. Men är man sjuk så är man. Börjar i alla fall bli bättre, tur det. Men idag ska jag då bara vara hemma igen då, tjoho. Men annars, godmorgon..

Men då kanske jag kan uppdatera bloggen mer, eller så blir det tvärt om, vet ju faktiskt inte hur det blir. Sitter just nu och gosar med världens sötaste kisse, Tassan. Ska nu dricka en kopp te, knarka halstabletter och se på tv. Ah, så roligt man kan ha alltså. Jaja, bara att satsa på att bli frisk helt enkelt. Suck.

new years promises



inviger det nya året med en ny blogg!

Ja, såklart så hamnar man här igen.. Tillbaks på blogg.se helt enkelt!
Vet faktiskt inte hur många bloggar jag haft, haha. Skulle chansa på kanske 6-7, minst 5 stycken. Men såklart så har man ju tröttnat och lagt av med bloggandet, det har hänt alltför många gånger. Men här är man nu igen då, japp. Är ändå rätt taggad på det här, & den här gången ska jag hålla bloggen levande. Jag ska faktiskt försöka, lovar! Ja och då fattas nog bara.. Gott nytt år alla underbara!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0