Min nya snook; daniel adams-ray & oskar linnros kategori.

Sådärja.. Tyckte jag kunde inviga min nya daniel adams-ray och oskar linnros kategori här och nu. Självklart ska dom väl ha en egen kategori, eller hur? Så awesooome som dom är så jaaa, helt självklart.

Två heeel grymma killar, det är daniel & oskar det. Dom, deras musik och allt är bara grymt, grymt, grymt och underbart. För att inte snacka om att det är två riktigt snygga killar. Houh alltså. Har dock inte sett daniel live, men det kommer, den 24 mars blir till att gå på hans konsert! Ser verkligen fram emot det, grymt! Men, oskar har jag ju sett live, och han är SÅ mycket snyggare i verkligheten, det är sjukt! Han är vråååålsnygg. Och? Eftersom båda är grymt underbara personer, så vill jag att dom skapar snook igen! För det säger ju säg självt, två grymma personer blir grymmare tillsammans, eller hur? Sååå, återskapa snook NUU.

Läste claras blogg, & hon skrev om en fan blogg som handlade just då om oskar. Snacka om härliga människor som har en fan blogg om en annan härlig person! Länk till bloggen comes here; Oskar linnros fanblogg.


Snook- Kommer ifrån♥

Blev en snook låt, en av alla deras supersköna låtar. Den här kategorin kommer jag då blogga på/i ibland då, när jag känner att jag behöver mig en liten drog av dom här två underbara människorna. Ni är grymma, daniel & oskar! ♥

Kommentarer
Postat av: Clara

bra där ;)

2011-01-16 @ 22:37:45
URL: http://clarar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0