Folk som är alldelles för modefixerade eller klär sig likadant som alla andra för att det är "inne".

Såna personer blir jag faktiskt lite irriterad på ibland. Folk som bara följer det allra senaste, inget annat kan dom visas i. Och visa gör det bara för att göra det också, egentligen kanske dom skiter i kläder överhuvudtaget, observera. Visst, det är skit roligt med mode osv, men vet ni? Det finns nåt som kallas för egen stil. Fattar ni hur patetiskt det låter om ni tillexempel ena dagen säger "fyfan vilka fula skor, skulle aldrig kunna ha på mig nåt sånt. Det är så inte mig." Och sen en vecka senare så har nästan alla såna skor, och det är super inne. Då har du helt plötsligt ändrat åsikt och köper första bästa par. Och springer omkring och är helt ifrån dig, "Åh, jag älskar dom! Är dom inte snygga?"

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men herregud, vad är det med folk? Har ingen självförtroende eller självkänsla längre så att dom måste springa omkring i likadana kläder som alla andra? Bara för att det är inne, betyder väl inte att man måste gilla det, eller? Måste man älska allt som är inne just nu? Men nej! Guuud, vad skönt om alla skulle ha sin egna kläd stil och sluta klä sig som alla andra, eller bara vara helt inne i modevärlden. Känns inte som att folk vågar vara sig själva längre, inte ens vad gäller kläder? Jo, jag vet, det är folk som lever för/med/i modet/modevärlden/modebranchen. Men alla gör inte det, visa klär sig just säkert bara så för att dom inte vågar nåt annat, eller bara gör det för jag vetefan varför. Men jag tycker att det börjar bli riktigt äckligt, när man inte ens kan stå för sin egen klädstil, och måste fråga andra vad som är snyggt heeeela tiden. Det är ju det dom gör, dom som följer modets minsta lilla vink. Dom låter andra välja deras klädsmak/stil. Jag är verkligen inte sån, jag har min egen stil. Visst, jag tycker vissa saker från modet är snyggt ibland och visst jag får inspiration från det. Men jag har fortfarande mina egna åsikter! Jag tänker ta ett exempel från igår när jag och några kompisar var inne i en skoaffär och provade skor. Och jag, öppen som jag är, jag menar oftast inget illa, men jag brukar säga rakt ut vad jag tycker bara. Så jag sa vad jag tyckte om deras skor när dom sa liknande som "Kolla vilka snygga skor!", och eftersom jag inte tyckte att skorna de testade var speciellt snygga så sa jag det. Och dom tyckte inte heller att skorna jag testade var speciellt snygga, även fast jag älskade dom. Men ingen brydde väl sig om det? Ingen tog osäkert av sig skorna och satte tillbaka dom på hyllan och sa "Njaa, dom var kanske inte så snygga i alla fall.." Vet ni varför? För att vi har lite av vår egen stil, och vi står för det!

Nu får ni inte missförstå mig om att jag tycker att man inte får följa modet, haha, det jag säger är bara att man lite borde ha en tanke om vad man själv faktiskt tycker är snyggt, och inte låta modet bestämma det åt dig helt och hållet. Men sen kan det ju vara så att man faktiskt tycker allt som är inne är snyggt, men ni hör ju själva att det kanske inte är så troligt alla gånger.
Kommentarer
Postat av: Smolle

Jag ska köpa mina drömskor i morron ! hihihihih <3

2011-01-15 @ 18:45:17
URL: http://juliasmolle.blogg.se/
Postat av: |A l i c e|

woho diggar inlägget! (har en sån där H jacka fast den ligger lääääääängst in i garderoben och kommer INTE användas) hihihihih

2011-01-15 @ 18:52:35
URL: http://anilden.blogg.se/
Postat av: smolle

Pappa betalar ;)

2011-01-15 @ 20:43:15
URL: http://juliasmolle.blogg.se/
Postat av: smolle

HAhaha du har en sån mössa gumman <333

2011-02-11 @ 09:32:07
URL: http://juliasmolle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0